Урбанизация және субурбанизация үдерiстердiң әлеуметтiк зерттеуiндегi тұжырымдамалық тәсiлдемелерi. (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2013)
Бұл мақала қазіргі қоғамдағы социологиялық урбандалу мен субурбандалудін социологиялық теориялары таңдауға арналған. Авторлармен урбандалудін негізгі теориялары және қала олардың негізгі зерттеудің объектісің ретінде талдаған.
Keywords: урбанизация; субурбанизация; қала; қалалық агломерация; қалалық өмір сүру бейнесі