Діни сенім қоғамның рухани өмірінің элемент ретінде (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2013)
Аталған мақалада дін қоғамдық сананың күрделі формаларының бірі жəне əлеуметтік құбылыс ретінде баян-далады. Соның негізінде діни сана қоғамның рухани өмірінің бір элементі ретінде көрсетілген. Сонымен қатар діни сананың бастауы ретінде сенім, сезім, үміт қарастырылады.
Keywords: дін; сана; діни сана; сенім; діни сезімдер; атеизм; тылсым күш.