ҚАЗАҚСТАННЫҢ ЖОҒАРЫ ОҚУ ОРЫНДАРЫНЫҢ БІЛІМ БЕРУ ДЕҢГЕЙІ: СТУДЕНТ ЖАСТАРДЫҢ КӨЗҚАРАСТАРЫ БОЙЫНША (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2016)
Соңғы уақытта тек білім беру бағдарламаларының мазмұны ғана емес, сонымен қатар оқупроцесінің құрылымдық-ұйымдастырушылық аспектілері, сондай-ақ студенттердің тек «диплом» алуға ғана емес, негізгі кəсіби құзырлықтарды теориялық жəне практикалық деңгейде саналы меңгеруге бағытталған кəсіби білім беру мəнін түсінуі де өзгеруде.