ЭТНОПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ СОЦИАЛЬНО-ПРАВОВОЙ АКТИВНОСТИ МОЛОДЫХ РЕПАТРИАНТОВ (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2011)
Мақалада репатрианттардың əлеуметтік-құқықтықбелсенділігі мəселесі қарастырылады. Қоғамдағы құқықтықмəдениет, қоғамдағы адамның құқықтық белсенділігі менқұқықтық сананың қалыптасу аймағын қарастырғанзерттеушілердің əр түрлі бағыттары мен позицияларынаталдау жасалынады.// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "bulletin-psysoc.kaznu.kz"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e