(untitled) (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2017)
Мақалада жастар және әлеуметтік институттар арасындағы әріп- тестік қарым-қатынастың құрылуы, жастардың қызығушылықтары мен қажеттіліктерін негізге алатын мемлекеттік жастар саясатының өңделуі, жастардың өз ойларын білдіру еркіндігі және құқықтарының сақталуы, дұрыс бәсекелестік климат орнату мәселелері қарастырылған.