(untitled) (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2017)
Мақала мектепке дейінгі жастағы балалардың бойындағы сенсомоторлық даму бұзылыстарын диагностикалаудың қазіргі таңдағы әдістеріне: денеге бағдарланған терапияға, сенсорлы интеграцияға, кинезиологияға шолу жасауға арналған. Сонымен бірге, балалардың сенсорлы және сенсомоторлы дамуының бұзылыстары олардың псиxикалық даму мен өзара байланысы контекстінде талданады.