(untitled) (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2012)
Мақалада бала мен ата-аналар арасындағы қарым-қатынаспен психокоррекциялық жұмыс жүргізудің үлгісі беріледі және тренингтік әдістер келтіріледі. Осы мақаладағы ұсыныстар ата-аналарға, әлеуметтік педагогтарға, мектеп психологтарына көмек көрсетуге арналған. Берілген әдістерді мақсатына қарай өзгертуге мүмкіншіліктер беріледі және бала мен ата-аналар қарым-қатынасының негізгі теориялық әдістемелік қорытындылары беріледі.