(untitled) (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2012)
Мақалада адамның құқықтық сана-сезімнің жалпы-психологиялық өрістегі қырлары мен беталыстары қарастырылады. Құқықтық сана-сезімнің жалпы психологиялық феноменологиясы мен оның қызметінің механизмдері көрсетілген. Субъектілік адамның құқықтық сана-сезімінің өзіне тән сипаты ретінде айқындалады. Құқықтық сана-сезім мәсәлесіне кросс-мәдени бағытының мүмкіндіктері мен оның субъективті компоненттері айқындалады.