(untitled) (Хабаршы. Психология және социология сериясы, 2013)
Бұл мақалада тұлғаның ақпараттық-психологиялық қауіпсіздігінің актуальдық проблемасы айқындалады, теориялық негіздері, ақпараттық ықпалдың психологиялық механизмі келтіріледі. Ақпараттық қауіптің ішкі жəне сыртқы факторлары қарастырылған. Тұлғаның ақпараттық-психологиялы қауіпсіздігінің деңгейлік құрылымдылық- функционалдық моделі негізделген.