(untitled)
Талдау пəні ретінде мақалада Ресей жəне Монғолия тұрғындарының əлеуметтік қанағаттану деңгейі, өз жетістігі үшін жауапкершілік алуға дайындық деңгейі, сонымен қатар билікке деген қатынасының көріну ерекшелігі қарастырылады. Көрсетілген сұрақтар бойынша адамдардың талқылау сипаты дағдарысқа бейімделудің формалары мен мінез-құлық модельдері туралы қорытынды жасауға мүмкіндік береді. // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t