(untitled)
Тау шаңғы жарақатының медициналық жəне психологиялық аспектілері талқыланады. Шетел авторларының мəлiметтерiнiң салыстырмалы талдауы жасалған. Қазақстандық зерттеушiлердiң тəжiрибесi ұсынылған. // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t