(untitled)
Мақалада қалыпты құбылыс ретінде ЖОО білім беру əлеуетінде пайда болатын объективті жəне субъективті жағдайларың жиынтығы ретінде шиеленістік педагогикалық жағдай қарастырылады. Шиеленісті басқаруда аффективті-ширыққан қатынастан оқу кезіндегі іскерлік қатынас аймағына ауысу сəтті болады. // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t