(untitled)
Мақалада батыстың психология ғылымындағы зейін тұрақтылығын психологиялық зерттеу қарастырылған. Авторлар бұл зерттеулерге J.C. Ballard (1996) зейін тұрақтылығының үш негізі туралы классификациясы негізінде талдау жасаған. // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t