Взаимосвязь гражданского образования и гражданского общества. Азаматтық білім беру мен азаматтық қоғам арасындағы байланыс - Kogabayeva, A.; Algozhaeva, N. S. (ҚазҰУ Хабаршысы. Психология және әлеуметтану сериясы, 2015)
Авторы статьи рассматривают связь между гражданским образо ванием и гражданским обществом, влияние гражданского воспита ния на общество и дают в заключении рекомендации по данной теме.Бұл мақала азаматтық білім беру мен азаматтық тәрбие арасын дағы байланысты қарастырады. Азаматтық білім берудің қоғамға әсерін қарастырып, қорытындыда ұсыныстар ұсынады.