Эмоциональное выгорание у служащих пенитенциарных учреждений. Пенитенциарлық мекеме қызметкерлерінің эмоционалды жанып кетуі - Izimova, G. S.; Amitov, S. A. (ҚазҰУ Хабаршысы. Психология және әлеуметтану сериясы, 2015)
В статье проанализирована чрезвычайно актуальная, но до настоящего времени малоизученная проблема профессиональной деформации личности. С привлечением обширного теоретического материала рассматриваются факторы эмоционального выгорания у сотрудников пенитенциарной системы.Мақалада маңызды және бүгінгі күні аз зерттелген пенитенциарлық жүйе қызметкерлерінің тұлғалық кәсіби дефор-мациялануы талданған. Ауқымды теориялық материалдардың қолдануымен қызметкерлердің эмоционалды жану факторлары, сондай-ақ, олармен жұмыстың негізгі бағыттары қарастырылады.