ҚАЗІРГІ ҚАЗАҚСТАНДАҒЫ ƏЛЕУМЕТТІК ЖҰМЫС МАМАНДЫҒЫНЫҢ КƏСІБИЛІК МƏСЕЛЕСІ - Nuran, D. N.; Morozova, T. A. (ҚазҰУ Хабаршысы. Психология және әлеуметтану сериясы, 2016)
Əлеуметтік жұмыс институты азаматтық қоғамның басты əлеуметтік институттарының бірі болып табылады. Азаматтық қоғамды дамыту сияқты халық əлеуметтік жұмыс институтын да дамытуға мүдделі. Əлеуметтік жұмыс институтын дамыту қоғам тарихының ажырамас бөлігі болып келеді. Дамыған, жетілдірілген əлеуметтік жұмыс институты – дамыған мемлекеттің бірден-бір көрсеткіші.