Принципы социального учения католической церкви. Католиктік шіркеудің әлеуметтік ілімдерінің қағидалары. - Rakhimbekov, К. Е.; Ahmetov, Sh. (ҚазҰУ Хабаршысы. Психология және әлеуметтану сериясы, 2015)
В статье были изучены принципы социального учения Католической церкви: достоинство человеческой личности, общего блага, субсидиарности, солидарности. Такое исследование позволяет в не малой степени понять современное социальное учение Церкви, а в будущем, при изучении конкретных вопросов, понимать её позицию и основы для аргументации.Мақалада Католиктік шіркеудің әлеуметтік ілімдерінің қағи далары зерттелді: адамның тұлғалық абыройы, жалпы игіліктері, субсидиарлығы, ынтымақтастығы. Зерттеу Шіркеудің қазіргі таңдағы әлеуметтік ілімін белгілі деңгейде түсінуге мүмкіншілік береді, ал болашақта нақты мәселелерді зерттей келе, оның позициясын және дәлелдемелер негізін түсінуге болады.