Роль социогуманитарных наук в развитии страны в цифровую эпоху. Цифрлық заманның мемлекет дамуында социо-гуманитарлық ғылымдардың атқаратын рөлі. - Myamesheva, G. H.; Kindikbayeva, K. K. (ҚазҰУ Хабаршысы. Психология және әлеуметтану сериясы, 2015)
В статье проводится анализ роли социо гуманитарных наук в развитии целостного государства в современную цифровую эпоху. Для этого исследуются такие аспекты, как феномен языка, идентичности и детерминации современного общества по способу и уровню реализации себя в современную цифровую эпоху. Мақалада біртұтас мемлекеттің дамуындағы социогуманитар лық ғылымдарының атқарып жүрген рөлінің анализі жүргізіледі. Бұны анықтау үшін тіл феномені, бірдейлік және қазіргі заманның цифрлық қоғамында өз өзінің мүмкіндіктерін қалай және кай дең гейде жүзегеасу дың әдістері зерттеледі.